Thursday, October 20, 2011

Aishah - Janji Manismu


Suke lagu ni.. evergren ^^

1+1

"Saya mahu kerja dan belajar pada masa yang sama..." ade bran?
Of coz.. why not.. belum cuba blom tau kan.. Saya nak cuba! Yakin boleh...!!

Tuesday, October 11, 2011

Halwa betik

Opss... nenek bukan nak kongsi resepi halwa betik ni.. Serius, memang tak pandai nak buat.. Halwa ni mak nenek yang buat.. Rasenye sebijik macam halwa betik arwah nenek nenek.. ermmmm.... rindu plak pada arwah nenek... sob sobb.....

Monday, October 10, 2011

Amalan Diet Style Rasulullah

Tadi nenek terbaca kat FB pasal ni.. Saje nak post balik kat blog nenek ni, nak buat rujukan.. Patut la nenek try diet macam mane pun tetap 'tak jalan', rupa-rupanya style pemakanan tu salah! Main ikut suka je nak makan ape.. huhuu... Ok, antara tips diet atau pantang-larangnya ialah;

JANGAN MAKAN
* susu + daging
* ikan + susu
* ayam + susu
* ikan + telur
* ikan + daun salad
* susu + cuka
* buah + susu (contoh yg diberi kat sini : koktel)

ermmmm.... sekarang baru tahu.......

Penat!!!

Seriously, aku dah rase bosan dgn semua ni.....!!!!!

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget