Tuesday, April 12, 2016

cinta baru

Pernah dengar orang cakap golf ni untuk 'Golongan Orang Lemah Fizikal', dan aku pun laju-laju percaya. Sebab, yelah kan, letak bola, pukul, pastu pergi lagi dekat bola, pukul-pukul sampai masuk lubang. Saja la nak try 'sukan orang kaya' ni. Ternyata dan ternyata....heyy, susah hokeyyy! Dari saat mula pega kayu golf, nak hayun, sampai direction mata pun ada tekniknya kalau tak umpama menyangkul la kau nanti. Kalau fizikal & mental taakuad cuma mampu dok melukut di tepi padang je la. Okbai.

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget