Thursday, March 31, 2011

April fool...?!

Esok 1 April & di kebanyakan orang sambut hari april fool ni..tak terkecuali orang-orang kat Malaysia ni..asal 1 April je, mula la carik idea nak kenakan orang, lepas tu jerit "April Fool..!!!".. ntah pape...nenek emo ni sebab nenek dah pernah kena mase zaman skolah pondok dulu.. nenek tak nampak ape relevennya sambut hari macam ni.. boleh menimbulkan marah je.. kan? Ntah sape la pengasas hari 'bodo' ni ye? Malas plak nenek nak tanya pakcik Google. buang mase.. Cuma satu je nenek nak pesan, toksah la terikut-ikut dengan budaya-budaya macam ni.. semua 'hari' nak sambut..takde pekdahnye..sesetengah Orang kata, saje je nak bersuka-ria, bergurau senda. Tapi berpada-pada la.. silap2 haribulan boleh rosak akidah.. Walaupun bukan dalam bulan April, tapi ingat la, Don't be fooled by others..! tata..

UKISS - 330



ukiss full version MV 330 has released...!! yeahh.. layannn.....!

0-0

Tak semua orang boleh puas hati dengan kita and kita pun takkan puas hati dengan semua orang.. fair and square rite? so, kenape perlu rase annoyed @ irritated to others? sbb memang besar kemungkinan orang lain pun rase benda yang sama terhadap diri kita.. just remember, what u give, u'll get back.. u benci orang, orang pon benci u.. Haiyaa...susah mau cakap woo..

Tuesday, March 29, 2011

JB feat JJ- Overboard



Lyric

It feels like we've been out at sea, oh
So back and forth that's how it seems, whoa
And when I want to talk, you say to me
That if it's meant to be, it will be, whoa, whoa

So crazy is this thing we call love
And now that we've got it we just can't give up
I'm reaching out for you
Got me out here in the water and I

I'm overboard and I need your love, pull me up
I can't swim on my own, it's too much
Feels like I'm drowning without your love
So throw yourself out to me, my lifesaver

Never understood you when you said, whoa
Wanted me to meet you halfway, whoa
I felt like I was doing my part
You kept thinking you're coming up short
It's funny how things change 'cause now I see

So crazy is this thing we call love
And now that we've got it we just can't give up
I'm reaching out for ya
Got me out here in the water and I

I'm overboard and I need your love, pull me up
I can't swim on my own, it's too much
Feels like I'm drowning without your love
So throw yourself out to me, my lifesaver, oh

It's supposed to be some give and take, I know
But you're only taking and not given any more
So what do I do? 'Cause I still love you
You're the only one who can save me, whoa, whoa, whoa

Oh, I'm overboard and I need your love, pull me up
I can't swim on my own, it's too much
Feels like I'm drowning without your love
So throw yourself out to me, my lifesaver

Lifesaver, oh, lifesaver
My lifesaver
It's crazy, crazy, crazy, yeah
Lifesaver, oh, lifesaver

Oh, lifesaver, oh, lifesaver
My lifesaver
Lifesaver, oh, lifesaver
Yeah

First task..!

Well... hari ni officially dah kena start keje.. & takde keje lain yg nenek kena buat.., writing paper!! Aisehh.. baru ingat, lepas submit thesis boleh lari dari benda2 me'writing' ni, rupe2nya semua ni baru je bermula.. Chaiyok untuk diri sendiri.. Fighting!!

Friday, March 25, 2011

Nenek kembali,,,

Lame...lame bangat nenek tak post pape entry... rindu la pada kamu wahai diari...huhuu....
Sekarang ni nenek bakal menempuhi alam pekerjaan... chiehhh.... Bukan kerja betul-betul pon. Keje dengan SV sendiri, kat utm ni jugak.. Rasenye kat dahi nenek ni dah ade cop utm kot.. gi mane-mane pon, pusing-pusing, tang tu jugak.. Tak kesah la, janji ade kerjaan yang boleh mengeluarkan hasil daripada dok melangok kat rumah, ternak lemak.. kuikui... Ok la, nenek nak chow dulu, kena jaga gerai kat tapak konvo.. Jangan lupe datang ramai2 ke UTMost Imagination 2011, dari pukul 9 am hingga 5 pm, 23-28 Mac 2011 di tapak padang kawad UTM Skudai sempena pesta konvo kali ni... ayuh datang..!

Monday, March 14, 2011

Promosi!!!!!!

Meh nenek nak promote blog baeekkkk punye.. Macam2 ade.. baju kurung, blaus, selendang, aksesori and banyak lagi la.. Murah-murah je... meh la nengok kat http://pilihankami.blogspot.com/

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget