Wednesday, December 14, 2011

Lady Antebellum - I Run To You


Lyric

I run from hate, I run from prejudiceI run from pessimists, but I run too lateI run my life or is it running me, run from my pastI run too fast or too slow it seems

When lies become the truthThat's when I run to you

This world keeps spinning fasterInto a new disaster so I run to you, I run to you babyWhen it all starts coming undoneBaby, you're the only one I run to, I run to you

We run on fumes, your life and mineLike the sands of time slippin' right on throughAnd our love's the only truthThat's why I run to you

This world keeps spinning fasterInto a new disaster so I run to you, I run to you babyWhen it all starts coming undoneBaby, you're the only one I run to, I run to you

Whoa, oh, I run to you

This world keeps spinning fasterInto a new disaster so I run to you, I run to you babyWhen it all starts coming undoneBaby, you're the only one I run to, I run to you, I run to you, yeah

Whoa, oh, I run to youI run to you girl, whoa

I always run to youRun to you, run to you


Friday, December 9, 2011

Terima Kasih Sayang-sayangku

Buat ayah yang selalu sabar & tenang menghadapi kerenah anakmu ini., terima kasih banyak2.. segala pengorbanan ayah dari segi masa, tenaga dan wang ringgit amatlah di hargai sepenuh hati.. InsyaAllah kalau 'semua'nya dah stabil, ayah tak perlu bazirkan lebih banyak masa, tenaga & wang ayah untuk anakmu yg sorang ni saja. boleh la lebih fokus pd anak2 yg lain.. huhu...

Buat emak yang ku kasihi.. terima kasih sebab selalu tolong selesaikan kerja2 rumah yg tak terbuat oleh anakmu ini di sebabkan kekangan masa anakmu ini yg agak melampaui batas.. terima kasih sebab mak sudi masak, tlg basuh baju, lipat baju & kadang2 kemaskan bilik anakmu ini..TQ mak..

Buat mak dan ayah.. terima kasih sebab faham keadaan anakmu ini yg 'tak terurus' & fikiran yg selalu 'serabut'. Jiwa kacau la mak, ayah.. Maklumlah... baru nak 'mulakan' hidup..

Buat adik2.. Trimas arigato sbb sanggup 'bagi lebih' perhatian mak ayah yg sepatutnya korang dapat pd kakakmu ini yg mmg perlukan 'perhatian'.. takpe, bila semua dah OK, kakakmu ini akan 'pulangkan' balik perhatian yg berlebihan tu pd korang2 ya.. banyakkan bersabar. Kakakmu ini perlukan sikit masa lagi. Sebulan dua mungkin.. Buat kakak & abg, thanks sis & bro for your 'help'.. korang dah rasa kan macam mana azabnya membina kehidupan, jd tq krn sudi memahami situasi adikmu yg baru kenal erti 'hidup ini indah'..

Buat yg tersayang.. ops.. belum ade.. tak pe..relax je.. Buat Mr. Boogie, tuan mu ini akan segera mendapatkan kamu kembali.. jgn 'sedih' ya..

Akhir kata, terima kasih untuk semua yg menjayakan kehidupan saya pd hari ini, esok dan akan datang. Syukur kepada Tuhan..

Friday, December 2, 2011

Kerja VS Study

Dah masuk hari ke4 nenek datang kerja hari ni. Hari2 masuk opis kol 8am. Hari2 dok mengadap jalan jam pergi balik. Tapi x kesah sbb stakat hari ni bkn nenek yang drive. Tiap2 pagi kena bangun awal gile, masak air, buat air, buat mandi air panas sbb kat rumah takde heater.. huhuu... Tiap2 hari kena migrain sbb student banyak 'bunyik'.. Ni belum start kelas betul2 nih. Masuk next week rasenye huru-hara lah hidup nenek. Betul lah kata kawan2 yang dah keje, 'jadi student lg sronok'.. Mmg pun. Zaman nenek study, (ceh, mcm dah berzaman je habis blaja. padahal baru last month 'resign' jd full time student) takyah fikir nak datang lab/class awal. kalau stakat kol 8, badan still berbungkus dgn selimut lg. Kol9 baru la bangun. Itu pun kalau rajin. Kalau malas, lepas Zohor baru kluar rumah gi lab. Kalau malas lagi before Asar dah balik rumah. Seronok je time tu. Ikut suka hati nak buat apa. Tapi sekarang....... ermmm..... Nak buat cane kan? Makan gaji. Kena la buat keje. kalau tak nanti tak berkat plak duit gaji tuh...Kalau tak keje tak dapat duit pulak.. Hadoilaa.... Sabar2...

SELAMAT BEKERJA KEPADA SEMUA... Dah hari Jumaat pun. Esok cuti naaa... Yipppiiieeeee!!!!!!

Selamat Pengantin Baru Awien&Zam

Sorry for the late update dear.. Neh aku letak gambar korang bersanding atas pelamin..



TAHNIAH2 ^^

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget