Thursday, March 31, 2011

April fool...?!

Esok 1 April & di kebanyakan orang sambut hari april fool ni..tak terkecuali orang-orang kat Malaysia ni..asal 1 April je, mula la carik idea nak kenakan orang, lepas tu jerit "April Fool..!!!".. ntah pape...nenek emo ni sebab nenek dah pernah kena mase zaman skolah pondok dulu.. nenek tak nampak ape relevennya sambut hari macam ni.. boleh menimbulkan marah je.. kan? Ntah sape la pengasas hari 'bodo' ni ye? Malas plak nenek nak tanya pakcik Google. buang mase.. Cuma satu je nenek nak pesan, toksah la terikut-ikut dengan budaya-budaya macam ni.. semua 'hari' nak sambut..takde pekdahnye..sesetengah Orang kata, saje je nak bersuka-ria, bergurau senda. Tapi berpada-pada la.. silap2 haribulan boleh rosak akidah.. Walaupun bukan dalam bulan April, tapi ingat la, Don't be fooled by others..! tata..

Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget