Friday, January 29, 2010

mengajar, belajar dan dot dot dot

Bermula sem ni, aku secara rasminya jd teaching assistant utk pantau amali pelajar SSZ 2nd year.. Mula2 risau jugak sebab kena pantau lab elektronik, tp lama2 rasa seronok pulak sbb di samping mengajar bdk2 ni buat amali dorang, aku pon boleh belajar jugak pasal electronic devices.


Tp yang seronoknya, aku tak de la jaga lab ni sorang2. Kami bertiga!! hehee... Tak pernah dibuat orang jaga amali ramai2 macam ni. Thanks to kak mailto:Melah@kak opamp & kak theyah@ kak relays sbb sudi belajar circuit & jaga amali bersama2.. kuikuii...




Kak Melah sedang menunjukkan skill beliau mencabut resistor dgn pantas sambil diperhatikan oleh Kak Theyah









Dengan segala kebolehan yang ada, aku try kelentong budak2 ni... Erm.. nasib korang la... hahaa..!!










khusyuk budak2 ni buat amali tanpa menghiraukan kitorang yg sibuk bergambar...kuikuii..

Sekian..

Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget