Monday, April 4, 2011

Tahniah Shaheizy Sam.! ^^

Wawawahhh... Topik hangat kat warung kopi pak mat hari ni mesti la pasal ABPH 2010 malam tadi. kan kan kan?? mesti ramai pakcik2, abg2, brother2 yang terkilan sebab Lisa surihani tak menang Bintang Paling Popular.. nenek pun sedih sbb nenek minat gile dengan Lisa.. Tapi tak pe la, menang Pelakon Filem Wanita Popular pon OK gak ape.. asalkan menang..kan kan?

Ermm.., ni nenek ulas sket2 je pasal event malam tadi.. Keseluruhannya, gabungan pengacara Sheera, Kak Engku dengan Zizan memang best.. Lawak yang spontan, nak lagi bile kak Sheera dengan kak Engku kata "kami calon.." hehee.. terbaik..! walaupun tak menang, tapi percaya la, akak-akak memang popular! kuikuii...

Lagi... yang paling tak boleh blah, bile Sam buat ucapan khas utk Dato CT, lepas diumumkan sebagai Bintang Paling Popular 2010,, "terima kasih sebab tarik diri tahun ni.." (eh, betul ke?ermm..lebih kurang la ayat die ye..hehee).. Tahniah ye En. Shaheizy Sam.. tak sia-sia nenek gi tengok semua lakonan kamu di panggung mahupun di TV..  ^^

& tahniah jugak buat semua pemenang yang lain.. yang tak menang, bukan bermaksud anda tak popular, tapi percaya la, kami sebagai pengundi ni sebenarnya pening kepala nak mengundi sebab semua yang tercalon popular2 belaka.. susah nak buat keputusan.. ececehh..

Apepun sbg penutup, nenek suka sgt persembahan Dato CT.. ala2 Wonder Girls gitu.. memang best!

Sekian, nenek nak sambung keje..
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget