Wednesday, May 11, 2011

Status : Idle ^^

Hurmmm... tak tau la ape yang nenek buat sekarang... asyik bermalas-malasan tanpa faedah 24 jam, 7 hari berturut-turut.. Bukan takde keje, banyak je keje kena buat tapi tak tau la, macam takde mood nak buat semua keje2 nih.. Masih belum ada kesedaran sivik di lubuk hati nenek lagi kot.? Fikiran ni sentiasa berserabut, ntah ape je la yang nenek fikir.. Mungkin sebab sejak dua menjak ni asyik terima jemputan kawen kawan2 sebaya, and asyik kena tanye bila nak kawen.. Mula2 tak terfikir pon pasal kawen2 ni. Tapi kalau dah hari2 orang sekeliling asyik cerita pasal kawen, tension la nenek... adoaiii... Pasal ni ke yang nenek risaukan? haishhhh... Bosan la.. So, ape plan??

Acai kata lepas habes je belajar, nak keje and then kawen.. Tapi kalau takde jodoh lagi, nak sambung belajar kat oversea nun, Australia.. nenek rase tu satu plan dan cadangan yang baik.. nampak cool je plan nak study abroad  tu.. Good plan Acai.. nenek nak follow la.. Sekurang-kurangnya boleh la 'melarikan' diri dari topik2 yang nenek tak berapa gemar nak dengar ni....




hmm.... menarik? menarik menarik.... ^^
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget