Tuesday, May 31, 2011

tarik upih

Pertama kali dalam hidup nenek tengok permainan tarik upih live depan mata, biase tengok kat TV je... Ni semua gara-gara abang nenek yang nak cuba try test main benda ni.. Al maklom la, weekend ni kang dah jadi 'suami orang', kena la jaga standard kurangkan sifat keanak-anakan tu lepas kawen.. So, time gini la nak lepaskan semua gian yang ade... hehee...

warm up dengan muatan kecil dulu..

"ika plak tarik pak ngah.."

"auntie Rara pon nak join.."

turn fahmi plak.. sampai 3orang tarik..

ni la akibat terlebih muatan... berat btol fahmi... huhuu...

sudahnye, habes batu putih kat laman atok.. "cepat kemas, nanti atok marah..!"
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget