Sunday, June 21, 2015

Transisi

Eiii.. Busynye konon sampai lama tak update dalam blog. Nanti esok-esok dah tua lupa pulak cerita-cerita sendiri.. Huhuhuii.. Hari ni dah 4 Ramadhan. Laju-laju je masa berlari. Tak sempat nak hilang penat kumpul dari isnin minggu-minggu lepas.
Memang la berminggu, mula dengan jalan-jalan pulang utm hari isnin, patah balik bp sebab nak datang interview uthm, pusing lagi ke pasir gudang untuk uitm pulak. Isnin depannya datang lagi utm temankan hana jumpa sv, patah balik bp. Selasa pergi melapor diri dekat uitm ni ha.
So sekarang, dok melanguk dalam ofis nak siapkan nota kuliah. Uhuii.. Tabah deknon. Lama tak masuk kelas mengajar rasa macam kekok pulak. Mujurlah student sporting layankan je bengong-bengong aku, kalau tak skema je nanti aku yang stress.! Zaman muda-muda dulu entah apa la yang aku study, semua macam lost tiba-tiba. Uhuii.. Gile!
Satu je, uitmpg best. Yang tak bestnya.... hari-hari jem

Okbai

Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget