Friday, November 26, 2010

5 Sebab Nenek- Part 2

Hai semua... hari ni nenek tersangat la busy.. Rasenye tak sempat nak jalan, lari je memanjang.. Ni baru dapat duduk, tu pun sebab dah masuk lunch hour a.k.a halfday! hehee... Jadi, fahamkan kenapa nenek rushing hari ni..? sebabnye mestilah nenek nak halfday.. hahaha!!! Tapi bukan nenek saje-saje nak half day ok.. ade sebab-sebabnya..

5 Sebab Kenapa nenek Half Day

1. Semua kerja untuk minggu ni dah settle.
2. Esok birthday adik nenek. Jadi kena balik awal carikan hadiah untuk dia..
3. Kawan nenek ada hal penting yang perlu di selesaikan di kampung. Dan memandangkan nenek tumpang kereta beliau (sebab nenek malas nak naik bas), jadi nenek 'terpaksa' balik awal jugak..
4. Untuk elakkan berselisih dengan banyak lori, bas, trailer dan yang seangkatan dengannya di high way pada petang jumaat.. Scary lorr...
5. Hari Jumaat memang Half day sedunia untuk nenek dan kawan-kawan.. hahaa...

Ok la, rasenye dah takde sebab lagi nenek nak menulis sekarang.. Perut dah lapar, kaki dah penat, otak dah lembab,, huhuuu...

Sampai jumpa.. daaa....
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget