Tuesday, November 30, 2010

Muak tau tak?!

Warghhh... emosi ni...! Minggu ni dah la sangat busy, experiment tak sudah-sudah lagi, mesin asyik rosak, sample tak jadi, kena buat paper, buat poster, buat bodoh.. haiyaa... busy-busy... Esok dah masuk bulan 12.. Tinggal sebulan je lagi nak hantar spiral binding thesis ni.. Haishhh.. Sakit kepala nenek bila fikir pasal benda-benda ni...

Lepas balik lunch, bace berita harian .. Ingat saje nak relax sambil-sambil bace berita. Tapi rasenye bukan makin makin relax, makin serabut otak ni ha.. Mungkin silap nenek sebab baca pasal isu politik.. Drama dunia semua ni. Bila ada kuasa sikit, semua nak tunjuk. Semua nak conquer.. semua nak poyo.. haii.. tolong la.. Muak la.. muak sebab makan Mekdi, tambah dengan cerita 'korang' yang tak habis-habis ni lagi.. muak sangat.. plastik la 'mereka' ni.. Tak tau dah siapa yang betul, siapa yang salah.. Nampak 'sama je'.. Nenek nak cakap lebih-lebih kang kena saman plak.. Baik dok diam-diam je..
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget