Tuesday, December 21, 2010

1 + 2 + 3

December...!! pejam celik, pejam celik, dah masuk hujung tahun.. Hari ni pun dah 21 Dec.. lame sesangat nenek tak update blog ni.. Bukan sebab busy sangat pun, tp tak tau nak cerita ape. Cerita banyak je, tapi malas nak taip.. Hah, itu dia point penting yg pertama..MALAS..! ish ish ishk...

So, disebabkan kemalasan ini tiadalah ubat yang sangat mujarab, nenek putuskan untuk tak banyak menaip.. nak upload gambar je la ye...heee...


First, gambar kunci bilik nenek sbg tanda kenang-kenangan..Selama hampir 5 tahun nenek duduk kat kolej tun fatimah, utm ni, ni la kali pertama nenek melepaskan kunci bilik hostel buat selama-lamanya (konon-konon sedih)..huhuu..  So, sekarang ni nenek menyewa kat luar dengan kawan-kawan lain.. lebih seronok! yeahh..

annyeong ktf.. =D


Secondly, nenek nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kat kawan nenek, Mazlina Mohamed dan pasangannya yg selamat melangsungkan perkahwinan dia pd 11 Dec yang baru je lepas.. Semoga berbahagia selama-lamanya.. pang pang kompang kompang..gebing gebing gebing gebing.. (uhuu..kompang kulit biawak ni..)




Lastly, baru 2 3 hari lepas abang nenek berenti keje.. sebabnya beliau nak keje kat johor & kalau boleh taknak makan gaji lagi dah. Nak bisnes sendiri.. ermm.. ape-ape saje la ngah.. yang penting, sila cati keje cepat! & trimas arigato belanja kami-kami karoK.. hehee..

lagu search..?ehee...

miming je.. =D

Sekian la...





Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget