Thursday, December 23, 2010

Tahniah Ayu Farhana..!!!

Tahniah untuk adik nenek yang baru je ambik result PMR pagi tadi.. 8A..!!!! wahhh.. sungguh tidak percaya sebab masa exam hari tu Ayu sangat malas nak study.. Inilah namanya rezeki.. Tahniah tahniah.. Nenek sangat gembira dan bangga.. Mak ayah mesti tengah timang-timang Ayu kat rumah ni.. hahahaa...!! Pape pon, weekend ni kena celebrate, ok? Dan tahniah jugak untuk semua adik-adik yang dapat result yang cemerlang. Kepada yang kurang bernasib baik, belajar dengan lebih tekun untuk SPM nanti.. Chaiyo..!!!

Peace no war from our Queen of The Year, Ayu @ ShoYu.. U did a great job dear.. luv ya..!!!!!

Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget