Wednesday, June 1, 2011

Seram (ke)

Semalam baru la nenek sempat gi tengok filem Karak tu... Ade yang kata cerita ni seram, takut, terkejut2.. Tapi bagi nenek, nenek still tak rase keseraman cerita ni.. kenapa ye? mungkin teknik CGI yang canggih sgt buat nenek tak berapa nak feel dgn kedatangan 'hantu-hantu' dlm cerita tersebut.. Tapi semua orang ade pendapat masing2 kan.. Nenek takde la kata cerita ni tak best, BEST la, cuma kurang seram utk nenek. Utk orang lain mungkin SERAM GILER la cerita ni...


p/s : nenek bukan ape, nenek harap sgt tak jumpa hantu dalam kehidupan sebenar, cuma berani tengok dalam filem je. Jadi nenek harap sangat2 dapat tengok cerita seram yang betul2 seram sampai nenek rasa nak tutup mata pakai bantal..tapi stakat hari ni, tak pernah lgi tengok cerita seram kat panggung sampai tutup mata.. belum lagi....
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget