Saturday, November 26, 2011

My First Masterpiece In The Making

Lame dah nenek tak mengarut dalam diary ni. Busy le konon2nya. hehe...
Next Tuesday dah start keje. So minggu ni kira final week nenek boleh membesarkan badan dengan sesuka hati. Well, that's not the story i wanna share lah. Setelah hampir dua minggu gedebak gedebuk, nenek hampir siapkan 'karangan kisah dongeng' nenek. Rasa macam tak caye ilham datang mencurah-curah. Tapi tengah syok2 menaip, dah sampai klimaks, rupa2nya pages belum sampai pd jumlah yg di kehendaki. huhuu... terpaksa alter balik. Tak ape, pelan pelan kayuh. Nanti dah siap nak hantar kat pihak yg sepatutnya. Ada rezeki, publish lah, kalau tak, nenek baca sendiri. Huahuaa...

Ok, nenek nak siap2. Lepas ni kena jadi pengapit kawan nenek sejak kecik lagi. Dulu panggil Awin je, sekarang kena panggil Puan Awin. huhuu... Congratz babe. Nanti aku update pasal story kau ok.
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget