Friday, November 4, 2011

Opssssess!!!

Masalah besar bila nenek dah start obsess meng'obsess' ni... Ni dah kira I'm in big trouble dah ni sebab duit pun dah makin surut, tapi nafsu tak surut2..huhuu.. Apekah mendenya yang nenek nak obses gila bagai ni...? hahaa... Nilah, nenek tiba-tiba terminat warna merah.. Habes segala benda nenek nak tukar jadi merah.. Nak kena guna duit tu.. Lagi satu, penyakit 'angau' nak baca novel dah datang balik. Asal on surf tenet je, nak beli novel. Lalu sebelah kedai buku je, nak survey novel.. Duit lagi.. Ni baru obsess dengan Merah and Novel.. Esok2 kalo ter'obsess' dengan gadget canggih2 ke, DSLR ke, mau kurus kering la nenek.. Bagi makan kat nafsu obsess je, diri sendiri kena diet... Haisshhhhh... tak ley jadik!
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget