Wednesday, January 4, 2012

Welcome 2012 ^^

Dah 4 Jan 2012 tp baru hari ni nenek sempat nak post entry ni.. kuikuii... 'busy body' la skrg.. So, hari ni nenek nak buat summary sikit pasal kenangan 2011. Macam2 perkara berlaku tahun lepas. Event paling bermakna bg nenek tahun 2011...,
- Oral examination/viva bulan Mei
- Lepas tu buat correction, gedebak gedebuk.. dalam masa 2 minggu siap correction.. tapi nak tunggu abstract masuk meeting jabatan, meeting senat lagi makan masa sampai b'bulan-bulan.. jenuh tunggu..
- Bulan Jun, abang nenek kahwin.. Dah jadi laki orang dah dia skrg & bertambah ahli keluarga kami.. Alhamdulillah..
- & kenangan plg indah tp dramatik bg nenek, kawan2 dah mula bagi wedding card masing2.. sobsob.. tiap2 minggu kena kumpul duit nak bg wedding present dekat member.. huhuu..
- bulan 10, pass lesen kete lps 2thn simpan L.. kuang3..
- bulan 11 start keje sambilan tp rase mcm full time plak.. hr2 jadual 8-5.. humak aihh..
- bln 12 dapat surat senat, dpt kete.. happy2
-31/12, kete yg baru guna sehari dah kong plak bateri die.. rase mcm kena tipu.. huwaaa!!! takpela, sabar jela kan Minho cyg..

Okey, itulah aje summary nenek. sikit je event penting thn lepas..

Azam tahun baru?? yang paling penting dan utama... ialah.... cari kerja tetap!!!
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget