Saturday, May 25, 2013

Cuti la..

Sempena cuti umum Wesak day hari ni, kami plan nak jalan2 dekat zoo johor je.. Saje nak melawat haiwan2 kat sane. Siap guna waze gps lagi nak gi zoo. Maklum la, nenek ni nama je Johorean tapi geografi & peta Johor memang failed! Huhuu..

Penat jalan, tak jumpa mane letak zoo tu. Aisehhh.. hampeh je guna gps. Last2 kami drive je tanpa hala tujuan sampai la ke Nusajaya. Secara teknikalnya, kami TERsinggah puteri  harbour lalu TERbeli tiket masuk Hello Kitty Town.. hehee.. Semuanya tak sengaja belaka. Ceh.! Tapi disebabkan plan tak sengaja, kami beli tiket paling murah je. RM 55 je kalau tunjuk IC. Kira ok la tu.... ♥♥♥

Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget