Tuesday, March 18, 2014

tak tak!

Lama tenung keyboard.. takde idea.. takde perasaan pun ye.. sebabnya lately ni rasa confused. macam-macam benda pelik jadi. macam-macam perasaan 'sengal-sengal ubi' menyinggah dalam hati. kadang rasa macam "aku ni ada super power ke apa? boleh rasa dan nampak benda-benda pelik? sixth sense?". bluwekkkk! mengarut je. kepala ni dah jadi bebal sikit kot. tu yang dapat rasa benda-benda karut ni. mungkin jugak sebab dah sampai hujung-hujung sem, aku rasa semua orang kecik besar kecik besar je.

ohhhh... lupa-lupa. misah nak kawen dah. terkejut, gembira, sedih. terkejut sebab tak sangka seganas-ganas misah ni, dalam hati ada taman. siap shy-shy cat bila announce kat kami dia nak kawen dah. gembira sebab akhirnya misah jumpa jodoh dia. sooooo sweettttt! sedih sebab lepas ni dah tak ramai kawan yang single, yang boleh gila-gila sesama.

entry ni cuma nak ngarut-ngarut je. sebab perut lapar tapi tak nak makan. sebab otak serabut tapi tak tau punca. sebab hati memberontak tapi luarannya aku behave.

pffttt..
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget