Monday, September 20, 2010

selamat kembali bertugas..!!

Haa.. lame kan nenek cuti? 2 minggu tu.. hehee.. syukur, puas cuti raya tahun ni.. Macam2 kuih raya nenek dah bedal.. Maklum la, raya.. kalau tak makan kuih raya, takde la rase 'kerayaan'nye.. iye dok?

hari ni dah start balik aktiviti macam biasa kat lab.. masuk2 lab je, nenek terus warm up bersama-sama pengarang jantung nenek a.k.a excimer laser nenek ni.. kesian die, dah 2 minggu tak jumpe nenek.. Check2 nenek punya sample, tp langsung tak ingat mane yg dah annealed mane yg belum.. aishh.. tula, banyak sgt makan margerin... huhuukk..

Ok la, selamat kembali menjalankan tugas & tanggungjawab anda semua. Jgn malas2.. Tengahari nanti nenek nk update lg dgn gambar2 raya nenek sekeluarga.. daaa...
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget