Monday, July 16, 2012

Nak menipu kenalah bijak..!

Kan? Kalau dah tahu nak menipu tu, bagi la 'faketa' yang dengar macam real, logikkkk gitu... Hahaa... Kesian la dekat kau. Lain kali kalau nak pedajal orang dengan cara yang halus, gi sekolah dulu cara-cara nak menipu yang super double trouble real kedevass!

Kesimpulannya, tak payah la nak menipu sebab tipu kan dapat dosa. Kalau ya pun kau sakit hati, tak puas hati, kecik hati dan lain-lain lagi penyakit hati dekat aku,, selesai elok-elok. Tak payah nak libatkan orang lain untuk menipu. Kau memang trollolol!
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget