Monday, July 9, 2012

Their first test, my first trial

13 Julai... tarikh yang paling dinanti-nanti oleh (kami). Tarikh test 1 utk subjek Algebra.. Seronoknye dah nak test.. Cepat betul masa berlalu. Dah masuk minggu ke5 rupanya. Student nenek yang nak test, nenek pulak yang cuak terlebih.. Yela kan, result diorang nanti akan jadi kayu pengukur keberkesanan nenek mengajar dalam kelas. Kalau ramai yang tak perform, maknanya nenek tak pandai la bagi lecture.. Sem depan resign! kuang kuang kuang... Good luck semua......... \(^_^)/

>>> paling (tak sabar) nak interview untuk biasiswa yayasan Sultan Iskandar Johor 18 Julai ni... berdebarrrr......
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget