Monday, January 28, 2013

pinjam jugak

kucing Nek Sah, jiran depan rumah..
comel-comel.. lima beradik yang busuk sebab suka berak sepah-sepah..
tak kira makanan apa pun, semua diorang 'belasah' aje.
pantang nampak kamera, cepat-cepat posing.. lagi-lagi si bongsu yang gila glemer, Kakao..

Kakao buat muka comel.. ^^


yang ni, Kakao buat muka gedik.. mata tu nak maintain bulat je..

baris-baris...  (dari atas) Shy, Rhu, Kakao, Jimmy dan Tam a.k.a  All Black (yang dok belakang sorang-sorang tu)..

Kami nak bela Kakao tapi emak kata, "tak payah nak ngada-ngada, bela kat rumah Nek Sah je.."
huhu... pun bolehhhhh.....

Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget