Tuesday, May 25, 2010

hiiyahhhh...!!!!

Akhirnya.....lepas sudah interview DPLI tuh... ngehehee.. tapi keputusannya tak tau lg la cane.. Redha je la..
seperti yg aku bayangkan, ujian kecergasan pagi tu memang aku failed..kuikuii... mane taknye, orang lain pumping, aku meniarap je..tak larat nak angkat badan sendiri. Tangan aku ni pun ade rase sakit2 lagi dek terlampau 'hebat' sgt pumping.. pape je la.. 
Ujian kecergasan tuh ade 5 komponen.. mula2 kena lompat berdiri, berselunjur, tekan tubi, bumping bola sambil berlari & yg paling 'best' kena lari 2.4 km dlm bleep test. Bleep test ni kita kena lari ulang alik sampai beberapa level. Setahu aku, 2.4km ni bersamaan dengan level 6. tapi aku lari baru sampai level 4 dah rase macam nak pitam. huhuu... pening woo.. dah la mase tu hujan. haisyy.... markah keseluruhan 60%. entah brape la aku dapat ek..??
Lepas je lari2 pagi tuh, petangnye plak interview. Punye la aku study banyak, kononnye interviewer tu nak suruh buat mock teaching. Alih2 aku di'interview' cume 5minit je.. ade ke patut. tapi bagus gak la. buatnye dorng tanye yg bukan2, susah plak nak jawab. pape pon skg ni aku tak de pape perasaan pon terhadap interview DPLI ni. kalo dapat offer, aku g la register. kalo tak, 'ade aku kesah?'..kuikuii..

nih bilik interview.. aku org yg ke-11 drp 12 org..

tq tiyah sbb temankan aku mase interview tuh =D

tq jugak utk aisha sbb sponsor makanan, tambang perjalanan pergi & balik..hehee..
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget