Wednesday, May 26, 2010

Lagenda Budak Setan

Wahhh.... masa first time aku tengok kat iklan tv pasal filem LBS ni, aku rasa excited sgt nak gi tengok.! aku pasti ramai yg tau filem ni adaptasi dr novel lagenda budak setan karya Ahadiat Akashah. aku suka gila novel ni. 4 kali aku baca, 4 baldi air mata aku.. huhuu.. pastu dah malas nak baca lg sbb aku syg kat air mata aku.. huhuu lg...cinta kasyah dan ayu mmg cinta sejati sesama manusia. tak sabar plak rasanya nak gi tengok kat panggung. mula di tayangkan 3 jun nanti. ade sesapa nak join..?? =D 

Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget