Thursday, July 15, 2010

penceroboh ada di mana-mana

ok, i'll make it short.. atas sebab2 tertentu aku deactivate fb account aku smlm. but suddenly, hari ni aku dpt email kata yg aku dah aktifkan semula fb aku tu.. what the h.....??!! aku mcm boleh agak sape punye angkara ni.. bkn nak tuduh, syak @ fitnah tp cuma KAU sorang je yg ade password fb aku tuh.. memang silap besar aku TERbagi password aku tu.. tak sangka plak kau stalk profile aku hari2.. cesss....!
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget