Wednesday, July 7, 2010

solution

Disbbkan tahap mengantuk yg melampaui batas, aku rajinkan jari2 ni search tip-tip utk hilangkan ngantuk.. tp semakin mengantuk pulak aku baca, banyak sgt.. bila pandang kanan, kak lawa tengah kusyuk menulis thesis beliau. aku membebel pun beliau buat tak layan.. segan la plak.. huhuu.. jd sebagai solution kpd masalah mengantuk aku pd hari ini, aku bertekad utk menjadi seorang budak yg rajin.. bukan nak rajin update entry baru, tapi nak rajin menganalisi data.. "jadilah budak yg rajin hari ni Aiza..!!!! puhh..!"

'bertukar..!!'





Trimas arigato jugak kpd kak ruzilah sbb bg kami cup cake yg comel ni.. syg plak nak mkn.. v(^o^)
          
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget