Friday, July 9, 2010

Twilight saga - eclipse

jeng..jeng..jeng...



First skali aku nak memohon ampun dan maaf kpd best fren ku Aisha,, sy tlh memungkiri janji utk tdk menjejakkan kaki ke panggung wayang..huhuu.. bukan ape, bg kami (aku dan aisha), drp bazir duit g tengok wayang lebih baik download @ beli je CD. boleh tengok berulang kali.. tapi kali ni aku terpaksa la memaksakan diri agar tidak menghampakan ajakan eza dan kak lawa.. suri aisha.. kamu menang..! uwaaa...

So, obviously this is my first time ever g tengok wayang.. huhuu.. eclipse punye pasal! tapi rasenye berbaloi gak..cerita yg best dan tak rugi beli tiket wayang.. ramai org mungkin suke bangat dgn hero si Edward (robert pattinson), tp aku lebih suke kat 2nd hero si Jacob a.k.a Taylor Lautner.. kenapa? ermm.. aku rase 2nd hero is always the best & look so sweet.. hahaa..!!

papepun, yg baru nak g tengok, hope korng enjoy the movie.. layann....


happy ending.. v(^_^)v




Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget