Monday, October 11, 2010

AISHA AISHA AISHA...!


Sori.. sori.. sori... Sori sangat2 babe...
To be frank, aku memang tak pernah lupa tarikh 10 Oktober.. It's Ur special day babe..
Kalau boleh, aku memang nak wish birthday kamu tepat jam 12am..
Tapi disebabkan tarikh tahun ni agak special, aku putuskan utk wish pada 10.10.10 jam 10.10.10pm (dengan harapan aku la orang terakhir wish birthday kamU)..
Tapi apekan daya, aku hanya merancang.. Alarm aku tak nyala pulak time tu.. 
Soooooo Sori..
Aku tak sengaja buat kamU kecik hati @ sedih...
& one more thing, sori tak dapat celebrate birthday kamU semalam..
Next time aku balik BP, kita keluar makan2 ok..
Soooooo Sori again...





So, dikesempatan ini, aku nak ucapkan 
SELAMAT ULANG TAHUN KE-23...
Uihh.. sudah 23 tahun la makcik..!
Tahun depan dah boleh la korban lembu buat kenduri kawen... hehee...

Semoga segala impian kamU tercapai,
Dimurahkan rezeki yang halal,
Diberikan kesihatan yang baik,
Dikurniakan akal yang bersih dan tajam,
Dipermudahkan segala urusan,
jadi anak yang baik dan bakal isteri yang solehah...
Amin...

& i hope we can continue supporting to each other till the last breath...
Really luv U fren...!!







Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget