Friday, October 8, 2010

Takde tajuk..

Selamat pagi semua.. & selamat bangun untuk menunaikan solat subuh...

Hah.. awal benor nenek post entry hari ni.. Ni semua sakit perut punye pasal... Semalam sakit perut sebab nak present paper, hari ni sakit perut sebab terlebih makan makanan pedas & sebab ehemm2... Petang tadi habis je conference, OK lagi.. sempat la tido sejam dua.. Masuk malam je, mata ni segar memanjang.. Nak writing thesis rasa malas teramat. Sudahnye melagho saje lah depan laptop...

Mula-mula try baca online paper, pastu masuk kat twitter, last skali melekat plak kat ruang forum (gosip) artis korea.. Nenek sangat tertarik dengan isu hangat 1 kumpulan wanita ni.. Dulu berlima, sekarang tinggal 4 je.. Tapi officially, group ni masih 5orang.. Tak lain & tak bukan..... f(x).. 

Baru-baru ni nenek memang addicted nak dengar lagu dorang.. memang best.. Boleh la nak kata lain dari group wanita lain.. Sekali imbas group ni macam ada 4 perempuan & 1 lelaki, tapi sebenarnye semua mereka tu pompuan..  Ok, cukup tu.. rasenye ramai pun dah tau kan... & isu hangat pasal group ni mesti si 'unnpa' Amber, rapper f(x).. Semua peminat die asyik dok tanya bila dia ni nak join balik f(x).. sakit kaki tak baik-baik sampai sudah.. 

Ok, malas nak cerita panjang sebab nenek pun tertanya-tanya jugak ape sebenarnye yg SME (recording company dorang) ni plan untuk Amber.. Album baru dah nak keluar tapi dia tak terlibat langsung.. Kalau dia dah keluar, kata saja dah keluar. Bagi official statement. Kalau betul masih dlm f(x) macam yg SME bagitau, at least suruh dia balik Seoul cepat.. 

huh.. emotional plak.. hahaa...
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget