Monday, October 11, 2010

"wah, peramahnye dia..!"

Hahaa.. ayat yang selalu nenek guna bila berjumpa dengan orang-orang yang ringan mulut ni, walaupun baru first time jumpa. Nenek mengaku nenek sangat 'tabik spring' kat individu tersebut.. Pergi mana-mana pun tak payah risau sebab conform akan ada kawan baru.. Seronokkan jadi orang yang peramah ni...? Nenek teringin gak nak meramah-ramahkan mulut ni, tapi seperti biase, kalau first time jumpa orang yang nenek tak kenal, mulut ni rase macam kena gam.. Susah betol nak bersuara.. Tapi kalau dah jumpa dua tiga kali, harap maaf la ye, nak bergosip sila ajak nenek sekali... hehee....

Opss.. pukul 5 sudah.. jom balik..?

Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget