Monday, August 2, 2010

"mane paper?"

Dah puas bersuka ria last weekend, bila masuk lab pg ni kepala rase blank semacam je.. macam takde kerja, padahal tanggungjawab banyak lg tak settle.. ape la nenek ni.. dtg je lab, on laptop > check email > update blog..

baru nak start b'gosip, SV pun dtg.. "mane paper?"

"erk.. paper? sy ingat nk bwt abstract dulu.."

"sy nak awk hantar full paper dulu..lepas tu baru kita fikirkan psl abstract ni sma2.."

"ok prof.. by wed. sy bg full paper.."

hah.. ambik kau.. nenek dah pun buat janji lg..  so, nak taknak, kena focus nk siapkan paper ni secepat mungkin.. jgn nak delay lg..


* itu pun masih sempat lg update blog...konon2 nak carik ilham... hampeh...
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget