Tuesday, January 4, 2011

Bikin panas la lu..!

Uikkk... emo pulak perasaan nenek pagi ni.. Datang lab lambat mcm biasa, keje bertimbun-timbun tak settle lagi, nak register subjek pon asyik tak boleh, laser tak betul lagi, sample banyak lagi nak analyse.. dan yang paling nenek panas bila ada orang tanya,

 "ko dah habes blaja kan? dah siap writing kan? bila nak viva?" & banyak lagi ayat2 yang annoying & saje nak bikin panas..korang ni dengki ke ape weii...????

Oiii.. kamu-kamu semua, kalau 'aku' dah habes study, takdenye 'aku' nak dok sini lagi.. baik 'aku' dok rumah nunn... kalau nak rase pelempang sudut 180' 'aku' ni, tanya la lagi macam tu.. anytime 'aku' boleh bagi..!!

arggghhh... tension!!!!Serabut gila otak dan jiwa nenek ni.. Tak pasal-pasal blog ni jadi sasaran lepas geram.. kesian kat blog nenek ni..
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget