Monday, January 3, 2011

first entry di tahun baru..

Haiii semua... sihat? ok, pass..

Hari ni dah 3 Jan bersamaan dengan 3 hari sudah kita berada di tahun baru.. Ermmm... biasa lah kalau masuk tahun baru ni, orang mesti tanya APA AZAM BARU? kan kan? Tahun ni nenek malas la nak berazam-azam ni.. sebab azam-azam nenek yang lepas pun macam tak de yang tercapai. Nak proceed azam tu untuk tahun ni rase macam dah tak sesuai.. biarkan saje lah... huhuu...

Nenek takde cerita tahun baru 2011, tapi cerita akhir tahun 2010 ade la.. saje nak share pengalaman pertama berhujung minggu dengan house-mate.. dah dekat sebulan dok kat rumah sewa tapi tak pernah ade kat rumah bila weekend..maklom la, kampung dekat..hehee...

Ok, pictures story..

Aktiviti pagi.. beriadah kat hutan bandar..


moh kite menari cha cha..

lepas jogging, main kat playground.. ermm..lepas gian ke kak? ^^

kamu pon same ye..?huhuu...

naik buai pulak...

erkk.. no comment..
Budak-budak kecik yang tengah bermain, semuanya lari bertempiaran siap ade yang menangis akibat 'serangan' akak-akak ni.. ishh3X... Percayalah, sesungguhnya nenek cuma tolong ambik gambar je.. nenek tak join pon... lalalalaa....



Aktiviti tengahari.. shopping kat jusco tmn U.. hehee.. nenek like..!





Aktiviti petang.. gi pasar malam depan rumah sewa...

pasar 1 Malaysia nih.. semua kaum ade...

macam-macam ade..



Aktiviti malam... ratah kerang lepas dinner...!

sebesen tu kitorang melantak...kongsi 4 orang..huhuu... dasyat2...


cicah sos import dari klate... ^^
Dan akibatnya, nenek sakit perut sampai hari ni.. adehh....

Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget