Monday, January 17, 2011

jeles sama u..!

Klik kat blog orang ni cite pasal gitar..klik kat channel org tu, tunjuk dorang main piano.. auwww.. nenek cemburu tau..! nenek teringin nak belajar main benda2 ni.. teringinnnnn sangat. tapi bukan ke alat muzik bertali ni takleh dimainkan? ntah la.. nenek tanye orang tu, die tak pasti. tanye orang ni, die pon tak sure.. ntah.. sampai sekarang ni, satu2nya alat muzik yang nenek reti main cuma KOMPANG..! uhuukkk.. nak blaja main gitar & piano...!!
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget