Tuesday, January 18, 2011

Citot is mine!

Nenek rindu gile kat korang.. Gang nenek dari skolah rendah lagi ni..

"Hey Hana, mane ko nyorok ha? Dok rumah tunggu orang masuk meminang ke? hehee.. Lame tak bergosip dengan anda.."

Ini Hana.. Budak kepoh =P


"Wassup nana.. Ko la ni punca memori lama kita bertaut kembali dalam kepala otak aku.. huhuu..."

Ini Nana.. budak budget ganazzzz.. hahahaa...!
Lama dah kita tak bersua sampai aku dah 'jadi' nenek dah.. Seriously, nenek rindu zaman sekolah kita dulu, kelas Topaz kan.? Happy and chill je.. Gila-gila tak payah cerita. Memang gila nenek layan perangai korang.. Nasib baik nenek ni masih berada pada tahap control ayu lagi.. hehehh... 

& thanks bagi name Citot tu kat aku.. aku sangat rindu name tuuuuuu.............................. TT


Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget