Monday, January 10, 2011

kamu, FB dan dot dot dot..

Benarkah FB akan tutup buku March ni? kalau betul pon, nenek tak kesah sebab nenek rase lebih bebas tanpa Fb.. huhuu... kepada sesape yang baru kenal FB, dorang mesti ketagih nak main game kat FB ni.. mula la nak tambah2 'neighbour' bagai..  selain main game, ramai jgk yang suka upload gambar.. Photo album sampai 20 - 30 album. Stalker pon sampai naik juling nak stalk gambar.. Itu ok lagi la kot.. Yang paling nenek tak berkenan, ramai jugak yg suka update status merapu & nampak mengade.. Contohnye, 'lapa la.. nak makan ape ek?', 'hari ni gaduh dengan b..sedihnya...' bla..bla..bla... Paling sengal, status gaji, nak bayar itu ini pon nak update gak.. siap mesej dengan pakwe/makwe malam tadi pon letak jugak.. Aiyoo... mungkin anda tak sedar yang status anda tu buat orang lain annoyed and rasa nak muntah. So berhati-hati la & fikir masak2 kalau nak post status anda di facebook. Memang la ramai yang comment status tu, tapi percaya lah, yang kutuk lebih banyak jumlahnya! derrr..... Terasa???! =P
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget