Monday, January 24, 2011

selamat tinggal...

Sudah lah sudah, ku harus pergi... ala cak pong cak pong... ahaa...
Patut ke nenek ucapkan selamat tinggal sekarang? hakikatnya, kerja2 nenek belum la siap sepenuhnya. Banyak lagi yang nak kena touch up. Chapter 5 pon tak complete lagi. Tapi apakan daya, nenek memang dah takde daya nak tinggal sini lama-lama. Mak ayah pon asyik tanya bila nak habis blajanye? hmmm... Sesak nafas nenek kena explain banyak-banyak kali. Dorang tak paham yang buat Research ni tak sama macam ambik Degree dulu.. tapi takpe la, nenek tak salahkan dorang. Bagus jugak kena push macam ni selalu. Cepat sikit kerja berjalan. Tapi mampukah nak submit spiral binding minggu ni? ermmm.. ape2 pon, cubalah sebaik mungkin.. Sekarang takde alasan lagi nak berdalih-dalih.. Kuatkan semangat! (terpakse bagi semangat kat diri sendiri sebab takde sape nak bagi semangat TT)

Harapnye, tak banyak aral melintang sepanjang minggu ni..Berjalan lancarlah hendaknya.. Cepat2 la klua dari 'sini'.. Dah tak tahan kot bertahun-tahun mengadap benda yang sama....
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget