Wednesday, October 17, 2012

12:34 pm

Berlari-lari anak dari car park ke lab. Dalam kepala, macam-macam yang nenek fikir. Banyak betul kerja belum selesai. Dengan assignment yang tiba-tiba membukit. Kerja lab, tak usah cerita. Satu apa pun tak buat lagi.. Banyak plan, tapi tak mengikut plan yang dah dibuat. sigh. aiza aiza...

Tak ada siapa nak tolong motivate diri. Motivation dari diri sendiri? ermm ermm emmm.... Semangat yang datang macam angin bertiup. Sekejap je kencangnya. Bila dah tak ada angin, sunyi sepi,, panas. Mula la rimas dan rasa bosan.

Seriously, tolong la fikir pasal masa depan kau, aiza!

>> 12.34 tu masa nenek mula menulis, tapi baru sekarang selesai menaip sebab banyak sangat iklan 'racun perosak' tadi. Orait, kelas! ting tong!!
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget