Wednesday, October 10, 2012

Masih di Lab..

Pukul 6.45 pm, masuk lab semata-mata nak emailkan markah final pada penyelaras. Nenek lupa plak nak buat soft copy markah yang dah siap kira semalam kat dalam pendrive. Padan la muka.

 Dari pagi, celik mata je, aktiviti nenek penuh dengan agenda yang tak berfaedah (berkaitan pengajian). Ke hulu ke hilir je dgn kwn. Sudah la tak masuk lab pagi ni. Busy memanjang. Sampai sakit kaki & kepala.

Pagi,
> Gi pusing taman U survey harga bateri kereta.
> Tolong sibuk2 tukar bateri kereta kwn, dalam uni.
> Gi taman U balik, trade in bateri lama tu

Petang,
> Gi produa nak servis kereta kwn, tp lunch hour time la plak.
> Jalan2 kat angsana, temankan kwn carik kasut utk konvo
> bayar bil
> servis kereta

sampai bilik dah lambat. Carik hard copy, soft copy markah tapi tak jumpa. Dah kalut sebab esok meeting penyelarasan markah. Telan liur 3 saat. Siap2, trus gi lab. La ni, lepas email markah, update blog jap. Maghrib dah. Nak balik hostel. Lepas Isya' kang nak sambung lagi aktiviti tak berfaedah kat padang kawad.
Malam ni ada perasmian konvokesyen ke 49. Ade Dato' CT oo.. mesti datang ni.




Orait.. Maghrib...

Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget