Monday, October 1, 2012

Now or Never

Semester baru! Haipp!!! Lab penuh dgn student baru. Skali register bukan nak beragak, masuk ramai2. Akibatnye, work place nenek dah kena 'rembat'.. Baru la plan nak merempat gi lab lain, tapi masuk2 je pagi tadi junior tegur, "kak aiza eh? nanti sy kemas barang saya kt meja akak ye.."
Wahh..! nenek tak halau ye, junior tu yg rela nak beralih meja. hehee.. The power of senior. Haha! (gelak jahat) Dalam lab ni nmpaknya nenek la paling senior tp syg, nenek cuma reti guna laser nenek je. Laser lain, operator lain. Nenek tak blaja semua. huhuu... rugi2..

Anyway, dah start sem baru, dah start sibuk. First thing first, nenek nak kena settlekan edit paper ni, buat paper baru & try hantar paper baru. Yang pastinya sem ni nenek nak memburu seberapa banyak impact factor yang boleh.! Yakin boleh! Aiza boleh!



Conclusion >> cepat2 siapkan project. Dah sem 2 ni, buat sekarang atau kau akan menyesal sem depan.
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget