Monday, June 14, 2010

aiyoyoo............

apelah nasib.. sudah jatuh di timpa selipar.. tu la.. lari laju2 lg... padan muka aku...


Baru naik bercuti, ingatkan hari ni bersemangat la sikit nak buat keje2 yg tertangguh rupa2nya.....arrgghhh... tension aku tengok natang ni (sample2 aku..). ade je benda yg tak kena. result dr FKM pun tak dpt lg.. mesin asyik rosak..


Memandangkan Universiti Tercintaku di Malaysia ini dah dpt title research university (RU) harap dpt la diperbaiki segala kemudahan dan mesin2 yg ade (terutama FESEM / SEM).. kalau tak terpakse la aku tukar tajuk research nih... huhuuhuhuuuhuu...............
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget