Wednesday, June 23, 2010

kAu susah, kAu carik aku.. kAu senang, kAu carik 'dia'..

kAu kata kata2 aku ni boleh buat kAu tenang, bg kAu semangat.. jd, takkan la waktu susah je kAu nak carik aku? kalau aku boleh padamkan kesusahan + kesedihan + kerisauan kAu guna pemadam, dah lame aku buat. aku cuma tak nak tengok kAu sedih.. kita kawan dah lame babe.. sekali sekala aku pun nak juga share saat gembira dgn kAu.. sekali pun jd la.. bukannye aku nak kAu selalu ade dpn mata aku...

selama ni aku tak pernah rasa terpakse pun tolong kAu, tp aku tak tau la itu ikhlas ke tak. tapi takpe, aku ikhlaskan jugak.. ayat aku memang banyak 'tapi,.. tapi dgn kAu aku tak tau macam mane nak sebut 'tapi' tu.. takde 'tapi-tapi'nya utk kAu.. kenapa ye?

aku pun manusia.. ade perasaan babe.. kalau selalu sgt kAu buat macam tu, sedih la aku. aku pun tau sensitif jugak, bukan 'dia' je.. semalam, bila aku dengar cerita kecewa kAu dgn 'dia', aku tak tau nak bg reaction macam mane.. sorry about that.. aku dah takde kata2 yg boleh buat kAu tenang dah.. lebih baik kAu carik 'dia' macam yg selalu kAu buat tu.. settle sendiri.. paham??!!

*aku sgt berharap kAu baca entry aku ni babe.. sori aku tak ckp direct, terpakse gune blog.. jgn carik aku.. aku dah maafkan..


Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget