Wednesday, June 16, 2010

makan bola.. tido bola..ngumpat bola..


       Sekarang ni kalau gi mane2 je mesti ade poster @ iklan pasal FIFA world cup. bukak tv cite bola, baca paper cite bola, jumpe kwn pon cite bola.. time ni la kaum lelaki sangat concern pasal tarikh dan masa. sanggup tak tido semata2 nak tengok football match. ape yg best sgt pasal bola ni? ermm.. mungkin ini la yg org kata 'terlalu obses'.. lelaki obses dgn bola, perempuan pulak?? ermm..shopping kot..hehee... pape pun utk world cup tahun ni aku tak kesah pun team mane yg menang. bak kate "aiman tak kesah" tu.. bola, bola jugak. solat tu jgn lupe..




2010 FIFA World Cup™: Latest Matches

 - Add to iGoogle
Brazil2:1North Korea-Highlights
Côte d’Ivoire0:0Portugal-Highlights
New Zealand1:1Slovakia-Highlights
Upcoming matches:
Hondurasvs.Chile-16 Jun 1:30pm (South Africa Time)
Spainvs.Switzerland-16 Jun 4:00pm (South Africa Time)
South Africavs.Uruguay-16 Jun 8:30pm (South Africa Time)
*tengah google2 pasal FIFA tibe2 ternampak plak match schedule ni.. first time aku jumpa 'Honduras' ni..negara mane ek? huhuu... geografi aku mmg sgt lemah sejak sekolah lagi.. =P
Post a Comment

diari nenek

kawan nenek

There was an error in this gadget